Η Wish list μου (ψάχνετε να μου πάρετε δώρο; την πατήσατε!)


Όλοι γνωρίζουν πόσο εκλεκτικός είμαι στο θέμα των δώρων. Για να σας διευκολύνω σας παρέχω μία λίστα με μερικά δωράκια που θα μπορούσατε να μου πάρετε:
 
  1. Ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ανοικτής θαλάσσης 35 ποδών. Μπορώ να συμβιβαστώ και με 41 ποδών. Αν τελικά μου το αγοράσετε θα πρέπει να αγοράσετε και μία θέση στην Μαρίνα Αλίμου και να αναλάβετε τα φορολογικά χρέη του σκάφους.
  2. Ένα πιάνο με ουρά, τουλάχιστον 1.85 m (δεκτό και το Grand των 2.70 m). Το πιάνο θα πρέπει να ανήκει σε μία από τις εξής μάρκες:

    Η αγορά του πιάνου θα συνοδευτεί από την αγορά κατάλληλου σπιτιού που θα το φιλοξενήσει. Θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος ο οποίος θα έχει απαραιτήτως παρκέ, θέσεις κοινού καθώς και συστήματα ηχογραφήσεων.

  3. Αν προλάβει κάποιος το πιάνο δεν υπάρχει πρόβλημα! Μπορείτε να μου αγοράσετε την προσωπική μου συμφωνική ορχήστρα την οποία θα την  χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το πιάνο (βλ. δώρο 2) για να παίζω κονσέρτα καθώς και για ακρόαση των συνθέσεών μου. Φυσικά το μέρος β' του δώρου 2 (σπίτι) πρέπει να έχει και χώρο για την ορχήστρα καθώς και χώρο στέγασης και σίτισης των 80+ μουσικών. Η ορχήστρα εκτός από τα καθαρά καλλιτεχνικά της χρέη, θα συνοδεύει μουσικά τα πάρτι που θα οργανώνω στο δώρο 2Β.
  4. Τα δώρα 2+3 συνδυάζονται υπέροχα με ένα στούντιο ηχογραφήσεων. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε και έναν ηχολήπτη.
  5. Μου αρέσουν οι υπολογιστές, να τους μπουτάρω, να τρέχω ωραία προγράμματα, να τους χαϊδεύω, να τους αγκαλιάζω και να τους φωνάζω Jack. Αν θέλετε να με ευχαριστήσετε πραγματικά πηγαίνετε μία βόλτα στην: http://www.sgi.com/. Προσέξτε όμως: Οποιοδήποτε μοντέλο με λιγότερο από 18 παράλληλους επεξεργαστές θα θεωρηθεί προσβολή!
  6. Μου αρέσει και το ποτό. Τι; Πιστεύετε πως θα την βγάλετε καθαρή με 1-2 μπουκάλια κρασί; Είσαστε γελασμένοι! Πρέπει να συνεννοηθείτε με τον υπεύθυνο του δώρου (2Β) ώστε να κτιστεί η κατάλληλη κάβα.
  7. Έχω πολλά σιντιά (CD) τα οποία τα βάζω σε δισκοθήκες, τα βγάζω, τα βάζω σε cd-player και τα ακούω. Αν θέλετε να μου πάρετε CD σκεφτείτε το Μετρόπολις της Πανεπιστημίου και φυσικά εννοώ πως πρέπει να αγοράσετε όλο το κατάστημα!
  8. Μου αρέσουν τα Μικυμάους (Μίκυ Μάους). Τα θέλω όλα! Δεν ξέρω πόσα τεύχη είναι, πόσες κούτες είναι κλπ. Δεν θα ασχολούμαι με δουλειά δικιά σας! ΟΥΑΚ!

Αυτά για την ώρα, η λίστα θα συμπληρωθεί και με άλλα δώρα για να σας δώσω και άλλες δυνατότητες επιλογής.

Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων!

Στέφανος

Επιστροφή στην κύρια σελίδα