Επιστροφή στην αρχική σελίδα...

Προσωπικά Στοιχεία


Το όνομα μου είναι Στέφανος Κοζάνης. Γεννήθηκα στην Αθήνα την 26η Νοεμβρίου του 1973. Από τότε κατοικώ (επισήμως) στον δήμο Παλαιού Φαλήρου Αττικής (ανεπισήμως στην ευρύτερη περιοχή Παγκρατίου).

Σπούδασα στο Ε.Μ.Π. στο Τμήμα Τοπογράφων Μηχανικών (πλέον Σχολή Τοπογράφων Μηχανικών) από το 1991 έως το 1996. Συνέχισα τις σπουδές μου εκπονώντας Διδακτορική Διατριβή στο Ε.Μ.Π. έως τον Μάρτιο του 2002 οπότε και πήρα και το διδακτορικό μου (παράλληλα με ένα μεταπτυχιακό τίτλο στον «Σχεδιασμό και κατασκευή υπόγειων έργων»).

Αρκετά χρόνια τα πέρασα στο ΕΜΠ στην ερευνητική ομάδα ΙΤΙΑ ως προγραμματιστής, με την ομάδα συνεχίζω να έχω συνεργασία και είναι πολύ καλή. Μέχρι πριν κάποιο καιρο, οι ερευνητικές δραστηριότητες μου ήταν κυρίως στο επιστημονικό πεδίο της γεωτεχνικής και εφαρμοσμένης μηχανικής, τώρα το έχω γυρίσει αρκετά στην Υδρολογία και στην Στατιστική Υδρολογία, χωρίς όμως ιδιαίτερες επιστημονικές αξιώσεις. Το επίτευγμα μου σε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια είναι ένα πολύ καλό λογισμικό, ο ΥΔΡΟΓΝΩΜΩΝ, δουλειά που ξεκίνησε στην ΙΤΙΑ κυρίως από τον Α. Χριστοφίδη, από το 2003 και μετά το συνέχισα εγώ και πιστεύω πως το έχω φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο λειτουργικότητας αλλά και προώθησης στο κοινό.

Τον ελεύθερο μου χρόνο τον αφιερώνω ως επί το πλείστον στην μουσική και ειδικότερα στο πιάνο, όπου διαθέτω μάλιστα και ένα δίπλωμα.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για μένα, σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο, μπορείτε να διαβάσετε το βιογραφικό μου: στη μορφή HTML ή στη μορφή PDF. Η μορφή PDF είναι η προτεινόμενη καθώς φαίνεται καλύτερα. Έχει λίγα χρόνια βέβαια να ανανεωθεί.

Επιπλέον google talk ή και MSN χρησιμοποιώντας το παρακάτω email:

S.Kozanis [παπακι] gmail.com

(μην το χρησιμοποιείτε όμως για να μου στείλετε mail, συνήθως δεν το διαβάζω...)

Μπορείτε ακόμα να μου στείλετε email στην παρακάτω διεύθυνση (όχι όμως διαφημιστικά - spam - ανεπιθύμητο υλικό):

S.Kozanis [παπακι] itia.ntua.gr

ή και

Stefanos [παπακι] Kozanis.com

(το δεύτερο είναι πιο ασφαλές από την άποψη ότι δεν θα αλλάξει ποτέ..)

Θα με βρείτε εύκολα και στο Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=554259783 το οποίο είναι πολύ της μόδας τελευταία :-)

Διάφορα video από συναυλίες που έχω συμμετάσχει: http://www.youtube.com/profile?user=SKozanis

Τα παραπάνω στοιχεία παρέχονται μόνο για γνωριμία ή προσωπική επικοινωνία μαζί μου. Απαγορεύεται η χρήση αυτών των στοιχείων για συμπλήρωση αρχείων προσωπικών δεδομένων, όπως ορίζεται από την Ελληνική καθώς και κοινοτική νομοθεσία. Απαγορεύεται η χρήση τους από διαφημιστικές εταιρείες για διανομή διαφημιστικού υλικού ή προώθηση εμπορικών (ή μη) προϊόντων. Οι παραβάτες διαπράτουν αδίκημα.

Κατεβάστε αυτήν την αίτηση που παρέχεται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, συμπληρώστε την και στείλτε την για να δηλώσετε την επιθυμία σας να μην περιλαμβάνεστε σε αρχεία προσωπικών δεδομένων.

 

 

 

Επιστροφή στην αρχική σελίδα...